Sök jobbet som SLA på NTA –Student Learning Assistant!

Gillar du att ha ett varierat jobb med spännande utmaningar? Träffa folk? Ordna, fixa, nätverka, och arrangera? Då skulle du passa att utveckla studentlivet och vårt nätverk på Nordiska Textilakademin, NTA, under 1 år. Jobbet kan kombineras med annan sysselsättning.

Vi söker dig som tidigare har studerat hos oss. Vi är säkra på att du på bästa sätt kan inspirera, motivera och guida nya studerande in i studielivet på NTA. Du är med och skapar nya traditioner och event som är värdefulla och givande för alla som studerar på NTA. Vi vill gärna utveckla studentlivet hos oss tillsammans med dig och dina idéer.

Skicka ditt CV och några rader om varför just du skulle passa som SLA till:
madicken@nordiskatextilakademin.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer