Hem / Företag / Kompetensakademin / ”Säkra kompetensen”: workshop om strategisk kompetensförsörjning i Svenljunga/Tranemo 2 oktober

DATUM:2024-10-02

TID: 09:00-13:00

PLATS: Väveriet i Uddebo: https://xn--vveriet-5wa.se/UDDEBO 

ANMÄLAN: använd formulär nedan

Företagare i Svenljunga/Mark!

Kampen om kompetensen är stenhård i många branscher. Nu har du som företagare en fin möjlighet att under en halvdag arbeta med företagets strategiska kompetensförsörjning. Anmäl dig till vår kostnadsfria workshop ”Säkra kompetensen”.

Tillsammans med andra företag i Svenljunga/Tranemo med omnejd får du ta del av handfasta metoder och verktyg för att arbeta strategiskt med kompetensförsörjningsfrågor. Se workshopen som en kickstart!  Vi vänder oss till HR-personer och chefer på små och medelstora företag i Sjuhärad.

ARUBA-modellen
En omvärldsanalys ger oss förutsättningar och sedan är det dags för konkreta metoder och verktyg. Vi utgår från ARUBA-modellen och du får göra en självskattning av hur företaget arbetar med att Attrahera, Rekrytera, Utveckla, Behålla och även Avveckla kompetens idag. Vi tar också upp Introduktionsfasen och ger tid för diskussion.

Lunch ingår och vi avslutar med att stämma av hur nästa steg ser ut för dig internt.

Workshopen är en del av Kompetensakademin, som drivs av Nordiska Textilakademin tillsammans med IUC Sjuhärad och finansieras av Boråsregionen Sjuhärads kommunalförbund. Vi erbjuder ett individuell uppföljningssamtal för ditt företag efter workshopen, också kostnadsfri såklart.

Röster från tidigare workshops

”Kunniga och inspirerande kursledare. Bra material, framförallt självskattningsformuläret”

”Fått bra verktyg och bra insikter till att arbeta vidare med”

”Hela workshopen var väldigt bra och ni som håller i den är jättebra!

Välkommen!

Kontakta oss om du har frågor

I samarbete med

Finansierat av