Kompetensutvecklare

Vill du gå till jobbet och vara med och påverka en hel bransch i dess förändringsprocess?

Kan du kompetensförsörjning och vill hjälpa företag att utvecklas genom kartläggning, validering och utbildning?

Vi leder en satsning med höga ambitioner att bli en ledstjärna kring såväl textila frågor som synen på kompetensförsörjning. Här ska morgondagens textila kompetens utvecklas. Här ska svensk textil mötas och framtidssäkras.

Vem är du?
Du är lyhörd, självgående och tar egna initiativ. Du har ett genuint intresse för företags kompetensbehov här och nu, men kan också se hur branschens utvecklas och vad det betyder för framtidens kompetenser. Du trivs med en ombytlig och allsidig roll.

Uppdraget
Ditt jobb är att se till att företagens behov tillgodoses genom att ta fram deras strategiska kompetensplan, erbjuda och ansvara för leverans av validering och kurser, men också förslag till rekrytering. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Ansökan
Vi önskar CV samt ett personligt brev, där du gärna får berätta hur du vill ta dig an rollen, senast den 4 augusti.

Skicka in din ansökan till VD Christian Lundell på e-post: christian@nordiskatextilakademin.se

Om Nordiska Textilakademin
I fantastiska lokaler i Textile Fashion Center i Borås, arbetar Nordiska Textilakademin i nära samarbete med den svenska textilbranschen. Vårt uppdrag är att öka kompetensen och lönsamheten hos svenska textilföretag genom samarbete, rådgivning och utbildning. Vårt kundlöfte ligger inbäddat i Stiftelsen Protekos namn: Professionell textil kompetens. Det är det som driver oss varje dag, att få jobba med personer som vill in i, eller är i, textil- och modebranschen. Vi framtidssäkrar den svenska textilbranschen genom kompetensförsörjning på många olika sätt.