Väkommen till NTA Network

NTA Network är vår digitala och fysiska mötesplats för branschen och alla våra tidigare studerande. 

Du som tidigare har studerat på NTA har också möjligheten att vara med i vårt NTA Network på Facebook. För mer info titta på https://www.facebook.com/ntanetwork

Event

Modebranschapplikationer direkt från New York

  • Välkomna till ett digitalt event som Nordiska Textilakademin arrangerar tillsammans med företaget Exenta, ett av USAs ledande mjukvaruföretag för modebranschen. Vi inleder med att presentera oss själva och Exenta bjuder därefter på korta 10 minuters presentationer av applikationerna: PLM (Product Lifecycle Management) SFC Manufacturing Execution System SFC Planning and Scheduling. Vi rundar av med frågor och diskussioner. Vi ser tillfället som en bra möjlighet för dig som är designer, produktionschef, produktionsingenjör, planerare, schemaläggare med mera att snabbt få en överblick vilka funktioner och egenskaper som produkterna erbjuder. Eventet vänder sig också till dig som vill ha en kort introduktion till kläd- och modebranschen. Till de första 35 som anmäler sig kommer vi att skicka ut en goodie-bag inför eventet.
  • 2021-03-23 kl 16:00-17:15
  • Digitalt (Zoom)
  • Läs mer och anmäl dig här.

Hållbar, kreativ och medveten – så formar vi framtidens textil- och modebransch

  • Arrangör: Habit i samarbete med Nordiska Textilakademin Den största utbildningssatsningen för modebranschen någonsin i Sverige! Branschomdanande trender & händelser Textil- och modebranschen påverkas precis som samhället i stort av så kallade megatrender. Digitalisering, globalisering, automatisering och inte minst ett allt starkare fokus på hållbar utveckling och hållbar konsumtion påverkar branschens förutsättningar. Mer information kommer!
  • 2021-03-10
  • Digitalt. Anmälan på Habit.se, länk nedan.
  • Läs mer och anmäl dig.

 

 

 

Anmälan

Du kan anmäla dig till NTA Network genom att fylla i anmälningsformuläret nedan.

Har du frågor?

Ring oss på 033-410107 eller maila alumni@nordiskatextilakademin.se