Öppet hus

Digitalt öppet hus 6 april 2023

Missade du vårt digitala öppet hus när det sändes live? Inga problem. Titta på det i efterhand här och få en inblick i livet som studerande på Nordiska Textilakademin. Vi berättar om utbildningarna som startar i höst, hur ansökningsprocessen ser ut och vad ett arbetsprov innebär. Dessutom har vi både studerande och alumner med oss som berättar om Nordiska Textilakademin med sina egna ord och svarar på frågor ifrån er tittare. Vi berättar även om LIA (lärande i arbete), möjligheten att få stipendiet Erasmus+ och göra sin LIA utomlands, produktionsresan och examensfesten.

Tack alla besökare!

Tack till alla härliga besökare som kom och besökte Nordiska Textilakademin den 28 januari i år. Det blev många trevliga möten, bra frågor och kreativa utbyten i textila workshops.

Vi ser fram emot er ansökan och att få träffa er igen till hösten, då som våra studerande. 

Hade du inte möjlighet att besöka oss den 28 januari? Ingen fara, inom kort kommer mer information om ett digitalt event där du kan få mer information om oss och våra utbildningar, en digital rundtur i lokalerna och möjlighet att ställa dina frågor. 

Digitalt öppet hus 2022

Här kan du se vårat digitala öppet hus från 2022 i efterhand. Det bjuds på filmer från våra lokaler. Intervjuer med studerande, utbildningsansvarig, utbildningskoordinatorer och näringsliv. Q&A och allmän info om studier, ansökningar och mycket mer! 

Följ oss på instagram