VAD VI GÖR PÅ NTA

Här samlar vi ett axplock på vad vi gör på Nordiska Textilakademin utöver våra vanliga lektioner.

Mäss- och trendspaning

Vi är iväg på mäss- och trendspaning över Europa tillsammans med våra studerande. 2019 var vi bland annat på Premiere Vision och Texworld i Paris. 

 

produktionsresor

Produktionsresor är något som vi också hinner med. Under 2019 var vi i Italien, Portugal och Rumänien tillsammans med våra studerande i årsklass 2. 

 

LÄRANDE I ARBETE

Vår vision om att våra utbildningar ska ge jobb inom det man utbildar sig i grundar sig mycket i att vi dels har inhyrda lärare som arbetar i branchen men också i att vi har ett antal skarpa företagssamarbeten under lektionstid. Detta gör att våra studerande får samma erfarenhet redan hos oss som de hade fått ute på ett företag. Detta är något som märks på våra LIA (Lärande I Arbetet) där våra studerande ofta får vara med i skarpa projekt direkt och flertalet får anställning direkt eller i samband med examen. Över 90% av våra studerande har ett jobb inom branschen inom 1 år efter avslutad utbildning. 

 

MASTERCLASS

Varje år så brukar vi avsluta vår utbildning med MasterClass där ett antal väldigt intressanta föreläsare kommer till oss och håller både föredrag och inspirerande workshops. Detta kan ni läsa mer om nedan.

MasterClass 2019

 

MasterClass 2018 

 

Ansök till oss

Låter det intressant? Ansök till oss redan idag

ANSÖKAN