Studerande i samtal

Idag fick Nordiska Textilakademin glädjande besked från Myndigheten för yrkeshögskolan. Skolan fick beviljat att starta en helt ny 2-årig YH-utbildning, unik i sitt slag, till Textiltekniker/Processoperatör. Och vi fick dessutom fortsatt förtroende att starta ytterligare 3st utbildningsomgångar av YH-utbildningen Internationell Designer inom textil/mode/funktion. Båda med start i höst.


– Det känns fantastiskt glädjande, både att få fortsätta vår populära designutbildning och såklart extra roligt att vi nu startar upp en ny utbildning. Vi vet att efterfrågan är stor på praktisk kompetens i branschen och jag är övertygad om att personer kommer ut i jobb direkt efter genomförd utbildning. Jag skulle vilja påstå att vi bidrar till att framtidssäkra svensk textilindustri med denna utbildning, säger Christian Lundell VD på Nordiska Textilakademin som är ansvarig utbildningsanordnare.

En glad och nöjd VD för Nordiska Textilakademin Christan Lundell sedan det stod klart att skolan fått beviljat en helt ny YH-utbildning Textiltekniker/Processoperatör.

Läs mer om nyheterna här
Nordiska Textilakademin startar yrkesutbildningen Textiltekniker/Processoperatör

Nordiska Textilakademin får fortsatt förtroende att utbilda framtidens designer inom textil och mode

Ansökan till dessa utbildningar öppnar inom kort!