UTBILDNINGAR PÅ NORdISKA TEXTILAKADEMIN

Vi BEDRIVER UTBILDNING I FLERA NIVÅER.

Förutom tvååriga YH-utbildningar på heltid erbjuder vi grundläggande utbildningar på deltid, kortkurser inom textil, design och programvara samt distanskurser inom en rad relaterade ämnen.

 
YRKESUTBILDNINGAR- EN SPRÅNGBRÄDA UT I ARBETSLIVET!

Nordiska Textilakademin bedriver yrkes- och yrkeshögskoleutbildningar (YH) som förser textilbranschen med kompetent arbetskraft.

Våra utbildningar är tvååriga yrkesutbildningar med inriktning på textilbranschen - från design till sälj och inköp. Kursinnehållet är direkt anpassat till arbetsmarknadens och näringslivets behov, med ett praktiskt fokus där teori varvas med praktisk kunskap. Kombinationen av teoretiskt lärande och möjlighet att praktiskt prova sina kunskaper inom LIA och kontinuerliga företagssamarbeten under utbildningen ger de studerande stora konkurrensfördelar på vägen mot sitt arbete. Nordiska Textilakademins unika sätt att förena utbildning med skarpa projekt med näringslivet gör att studenterna får med sig alla verktyg de behöver för att vara anställningsbara och konkurrenskraftiga på en tuff arbetsmarknad. Genom Nordiska Textilakademins stora nätverk inom branschen har studenterna dessutom unika möjligheter att bygga ett starkt kontaktnät för framtiden.

 

Fristående utbildningar och kurser

Nordiska Textilakademins bedriver utbildning i flera nivåer. Förutom tvååriga yrkesutbildningar på heltid erbjuder vi grundläggande och påbyggnads-utbildningar på deltid, kortkurser inom textila ämnen, design och programvara samt distanskurser inom en rad relaterade ämnen. I menyn här till vänster kan du läsa mer om alla våra utbildningar.